Roosje zonder doornen – 30% rozenlikeur

Een jonge, verliefde schoonheid smelt voor haar minnaar als was in de zon. Na het drinken van deze rozenlikeur wordt zij als een doornloze, zoetgeurende roos: beminnelijk, zinnenstrelend en bedwelmend…

Een uitgebalanceerde rozenlikeur maken is een kunst: smaak en geur worden al snel penetrant of grof. Onze beproefde bereidingswijze garandeert een verfijnde smaak en een betoverende geur. De rozen waarvan we Roosje zonder doornen maken, plukken we zelf bij de Historische tuin in Aalsmeer. Met verschillende rozensoorten, Bourbonvanillestokjes en andere ingrediƫnten creƫren we een delicate rozenlikeur die geen gelijke kent.

Tip: Proef Roosje zonder doornen ook in onze likeurbonbons. Een ouderwets lekkere, extra traktatie naast uw likeurtje bij de koffie. Ook bijzonder lekker bij de thee.

Pruimpje prik in – 30%

Een zalig zoete likeur, bereid uit mirabellen en reine-claude, onderling in smaak verbonden door honing en Bourbonvanillestokjes. Vroeger werd de likeur geserveerd met een mirabel aan een prikkertje, vandaar de naam Pruimpje prik in.