Nieuws

Heerlijk nazomers met fris-zoete Amsterdams Rood, knisperende Taainagel, geitenkaas en gaffelbitter
Heerlijk nazomeren tijdens het nieuwe normaal in een nieuw klimaat? Verwen uzelf met ons borrelpakket, bestaande uit twee zomerse genevers, gepekelde haring, Grutte Grise en twee geneverglazen. Inhoud: Amsterdam rood (0,70 l.) met Grutte Grise Onz...

A. van Wees proefpakketten
Het werd eens tijd om na al die corona-stress eens goed onderuit te zitten en met uw dierbaren te genieten van de lekkerste lokale producten. Gelukkig bestaat de landelijke campagne #supportyourlocalsNL die dit mogelijk maakt. Van kazen tot groenten,...

In memoriam Cees van Wees
Met enorm veel verdriet geven wij kennis van het feit dat na een heftig en intens ziekbed onze vader Cees van Wees maandag 16 december in alle vroegte is overleden. Cees de kogelstoter, Cees de grappenmaker, Cees de distillateur, Cees de creatieve ge...

Opleiding Geneverschool maandag 3 en 17 februari a.s.
De Geneverschool is een unieke opleiding over de geleidelijke ontwikkeling van genever, ingrediënten, halffabricaten, distilleren, wetgeving, lagering, kwaliteitsverschillen, etikettenleer en alles wat je altijd al wilde weten over ons eeuwenoude pro...

Ruiken kun je leren start maandag 4 november a.s.
Ruiken kun je leren is een van de unieke opleidingen van de Geneverschool, die volledig gericht is op trainen van geurwaarneming. Geur is leidend in alles wat je eet en drinkt. Leer je neus actiever te gebruiken bij ‘Ruiken kun je leren’. Interes...

Van Wees lanceert De Geneverschool
De Geneverschool biedt vanaf januari 2019 twee meerdaagse opleidingen. De Geneverschool en Ruiken kun je leren. De Geneverschool is een unieke opleiding over de geleidelijke ontwikkeling van genever, ingrediënten, halffabricaten, distilleren, wet...