Cacao esprit – 60%

Deze esprit wordt gestookt van pure, gebroken en geroosterde cacaobonen, vergelijkbaar met massa, maar puurder. Geeft subtiele chocoladeeffecten in gerechten die niet door chocola overheerst mogen worden. Geeft extra diepte aan pure chocoladegerechten, waardoor gebruikers zich afvragen waarom deze chocolade nou zo bijzonder is!

Brandewijn esprit – 50%

Brandewijn stoken is een vak dat bijna verloren is gegaan. Dat heeft te maken met zowel een gebrek aan interesse in de oorspronkelijke bereidingswijze als aan niet verkrijgbare grondstoffen. Wij maken als enige nog steeds de authentieke niet te evenaren brandewijn, alleen al aan de geur zult u dat herkennen. Brandewijn activeert zuren en versterkt fruitsmaken en fungeert dus in vele toepassingen als katalysator. U heeft slechts 5 gram per kilo nodig. Je hoeft geen wiskundige te zijn om te berekenen dat de alternatieven stuk voor stuk duurder zijn. Goedkoop is duurkoop, kwaliteit wint altijd van kwantiteit. Maar dat weet u natuurlijk wel, toch?