Anijs esprit – 60%

Anijs werd in veel producten gebruikt, maar is tegenwoordig in de vergetelheid geraakt. De geur van anijs oefent op veel mensen aantrekkingskracht uit, zonder dat zij zich dat bewust zijn. Anijs werkt kalmerend, vandaar de vroeger veel gedronken anijsmelk.
In keukens is anijs een onopmerkzame verleider in de dressing van groene sla en in koekjes. Een paar druppels (5 gram per 1000) in de romige vissausen geeft een verrassend resultaat

Tip: Voeg enkele druppels (3-5 gram per 1000) toe aan uw slagroomproducten (ook ijs) en uw klanten zullen verbaasd zijn over uw verrukkelijke slagroom.

De anijs wordt niet waargenomen, wel de verfijndere slagroomsmaak.

Amsterdam Elixer esprit – 60%

Deze esprit wordt gestookt van kruiden en plantedelen. 5 tot 10 gram ter ondersteuning van honingsmaak of crèmeproducten is al voldoende voor een exclusieve, uitdagende smaakervaring. Amsterdam Elixer likeur zorgt na een stevige maaltijd in hoog tempo voor het afbreken van de cholestrol. Wat zal daarvan het resultaat zijn in bonbons bij de koffie…..